Völvan kellari

Völvan kellari

Völvan kellari on tila, joka syntyi tarpeesta ja tarpeeseen. Suomessa ja kansainvälisesti on paljon erilaista henkisen polun osaajia, jolla ei ole tiloja, joissa esimerkiksi kurssejaan Uudellamaalla vetää. Toinen ongelma on ollut se, vaikka tiloja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta löytyisikin, niin niissä ei välttämättä saa rummutella tai käyttää suitsukkeita. Kolmas ongelma on ollut lähestyttävyys eli paikkoihin ei ole ollut pääsyä kuin omalla autolla. Völvan kellarin tavoitteena onkin tuoda henkisen polun ja shamanistiset palvelut helposti lähestyttäväksi niin vetäjille kuin osallistujille, auttaa verkostoitumisessa ja mahdollistaa vaikkapa asatruseremoniakoulutuksen pitämisen suuremmalle porukalle, tai juuri sen kokoiselle porukalle, kuin kokee tarvitsevansa ja miksipä tilassa ei voisi pitää vaikkapa pienimuotoisia pakanamyyjäisiä. Paikalle pääsee junalla sekä autolla käytännöllisesti katsoen ovelle asti ja muutama linja-autokin tulee Helsingistä muutaman minuutin kävelymatkan päähän.

Vielä tällä hetkellä tila käy läpi pientä pintaremonttia, lähinnä jotta saadaan lattia tasaiseksi ja mukavaksi istuskella, löhöillä, joogailla tai tanssia. Muuten tilat jäävät melko autenttisen kellarimaisiksi suuresta salistaan huolimatta. Tilaa on noin 200 neliötä ja seinille tulee upean shamanistisen polun kulkijan tekemiä uniikkeja taideteoksia, jotka voi halutessaan ostaa pois kuleksimasta.

Tilan valmistuttua tässä syksyn aikana, blogin sivuilla julkaistaan tilasta tarkempia kuvia sekä mm. kalenteri, josta voi katsoa itselleen sopivaa vapaata aikaa vaikkapa shamanististen perusteet-viikonloppukurssin pitämiseen tai muutaman tunnin joogaan ja sitten vain soitto Völvan kellariin ja varmistamaan aika. Hinnat etsivät vielä paikkaansa ja tulevat näkyviin kalenterin myötä, mutta tarkoituksena on pitää hinnat kohtuullisina. Toki jokainen vetäjä hinnoittelee tilaisuutensa itse, eikä tilan vuokraaja (Völvan kellari) voi niihin vaikuttaa.

Vielä hetken Völvan kellarin tarkka sijainti pidetään arvoituksena, mutta malttakaa vielä muutamia viikkoja/kuukausi.

Comments are closed.