Shamanistisen polun peruskurssi la 5.12.2020

Shamanistisen polun peruskurssi la 5.12.2020

Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy klo 18

Yhden päivän peruskurssin aikana tutustumme shamanismin keskeisiin käsitteisiin, tekniikkoihin sekä menetelmiin. Keskeistä kurssilla on matkaaminen toiseen todellisuuteen. Käytämme perinteisiä shamanistisia keinoja kuten laulua, tanssia ja rummuttamista oppiaksemme siirtymistä toiseen tietoisuuteen, tutkiakseen henkimaailmaa, tavataksemme omat henkiauttajamme. Kurssilla opetetaan myös shamanistisen parantamisen perusteet. Kurssi koostuu luennoista, keskustelusta, harjoituksista, kokemuksista ja yhteisestä tarinoinnista. Kurssi painottuu skandinaaviseen traditioon ja toimii hyvänä perustana seidr-kursseille. Osallistumiseen ei tarvita mitään ennakkotietoa shamanismista tai seidristä.

Kurssille mahtuu 12 henkilöä.

Hinta: 120€/kurssi (sis. ALV). Osallistujille lähetetään lasku ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse.

RUOKAILU: Kurssin aikana on mahdollista nauttia vegaaninen keittolounas, mutta sen kyytipojaksi voi ottaa myös omia eväitä. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi ilmoittautumisen yhteydessä.

KURSSIPAIKKA: Malmi Helsinki (tarkemmat ohjeet osallistujille)

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: Ilmoittautuminen s.postitse minna@mjolnir.fi

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisesi ilman pakottavaa syytä seuraavin ehdoin:
– viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssia ilman kustannuksia,
– viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia 50 € peruutusmaksua vastaan

Tätä myöhemmin ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

HUOM! Kurssit ovat ehdottoman päihteettömiä!

Comments are closed.