Seidrin peruskurssi 13-15.4.2018

Seidrin peruskurssi 13-15.4.2018

Peruskurssilla tutustumme perinteiseen shamanismiin sekä erityisesti skandinaavisen shamanismin muodon eli seidrin keskeisiin ajatuksiin, välineisiin ja menetelmiin. Seidr perustuu vanhaan skandinaaviseen mytologiaan ja käymme läpi sitä pääpiirteissään sekä seidriläistä kosmologiaa tärkeimpinään maailmanpuu Yggdrasil ja Urdin verkko, ja niiden ilmentymistä seidriläisessä maailmankuvassa. Kurssi alkaa perjantaina 13.4 klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 15.4 klo 15.00.

Lövhyddan, jossa kurssi pidetään sijaistee Sipoossa Helsingin ja Porvoon välillä. Paikalta löytyy yöpymispaikat ja ruokailut (laktoositon, gluteeniton kasvisruoka) sisältyvät hintaan. Tarkemman osoitteen ja ajo-ohjeet sekä muut ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Hinta 150€ sisältäen majoituksen, kotiruokatasoiset ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen, kahvit ja iltapala). Liinavaatteet tuodaan itse ja huomioithan, että ruoka on kasvisruokaa, mutta mikäli haluat eläinperäistä popsittavaa, niin ota omat eväät lisäksi mukaan, paikalla on jääkaappi yms.

Kurssi on päihteetön. Kurssille osallistuminen edellyttää myös, että mahdolliset henkiset ongelmat on käsitelty. Kurssi ei siis ole terapiakurssi, vaikka oman tietoisuutemme kanssa työskentelemmekin. Ikäraja on 18-vuotta.

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ja kurssi pidetään, mikäli saadaan vähintään 8 osallistujaa kasaan. Sitovat ilmoittautumiset 6.4 mennessä osoitteeseen minna@mjolnir.fi.

 

Comments are closed.