Riimut

Riimut

Odin oli mm. viisauden ja kuoleman jumala, jolla oli sammumaton tiedonjano. Odinin mielestä tieto oli valtaa, ja hän halusi lahjoittaa tiedon lahjana seuraajilleen. Odin halusi selvittää riimujen salaisuuden, ja niin hän keihästi itsensä Gungnir-keihäällään Yggdrasil-puun kylkeen, ja riippui puun kyljessä yhdeksän päivää. Jumala uhrasi itsensä itselleen.

Kurssin aikana yhdistämme riimut muihin shamanistisiin perinteisiin kuten ulkonaistumiseen, luonnossa kävelemiseen ja seidriin tutkiaksemme ja löytääksemme riimujen voiman. Tarkoituksena on, että osallistujat löytävät oman tapansa käyttää riimuja apuvälineinään shamanistisella polullaan.

Kurssin kokonaiskesto on n. vuosi sisältäen 2 pvän alkutapaamisen, jonka jälkeen tapaamme joka toinen kuukausi päättäen kurssin yhden pvän lopputapaamiseen.

Kurssille mahtuu 12 henkilöä ja alkavista kursseista tulee etusivulle ilmoitus. Jos sinulla on jo valmiiksi 8-12 hengen porukka, jonka kanssa haluaisit kurssin toteuttaa, niin ota yhteyttä ja voimme sopia kurssin aikataulu ulkopuolelta.

Kurssin hinta muodostuu aina sen perusteella, mikä valikoituu kurssipaikaksi eli paikan vuokra vaikuttaa hintaan, siksi pyrin pitämään kurssit kylä/seurojentaloilla yms. Hintaan siis sisältyy pääsääntöisesti yöpyminen useampipäiväisten kurssien aikana ja ruokailut.