Portti Magiaan -Shamanismin ja noituuden perusteet-viikonloppukurssi Helsingissä 24.-25.9

Portti Magiaan -Shamanismin ja noituuden perusteet-viikonloppukurssi Helsingissä 24.-25.9

Tervetuloa tutustumaan magiaan shamanismin ja noituuden kautta!

Oletko kiinnostunut näistä aiheista, mutta epävarma mistä aloittaa tai mitä nämä termit edes oikeastaan tarkoittavat? Haluaisitko tutustua matalalla kynnyksellä molempiin aiheisiin pitkän kokemuksen omaavien asiantuntevassa ohjauksessa?

Nyt se on mahdollista Moonday Schoolin ja Pienen Noitapuodin teemaviikonlopussa. Opettajina oman polkunsa pitkän linjan tallaajat ja useita kursseja erikseen vetäneet Laura Luna ja allekirjoittanut.  Omalla osuudellani opetan mitä shamanismi on, miten sitä käytetään noituudessa ja pääset tekemään muutaman rumpumatkan. Lauralla puolestaan on pitkä kokemus eri traditioista ja noitien historiasta. Hän pitää myös mysteerikoulu Moonday Schoolia.

Kurssit pidetään upeissa maagisissa puitteissa Studio Bastetin tiloissa Helsingin Ullanlinnassa. Paikalle pääsee kätevästi niin ratikalla kuin omalla autollakin. Tarkemmat saapumisohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen.

Lauantaina perehdytään shamanismiin, sen maailmankuvaan ja tekniikoihin.  Sunnuntaina Laura avaa noituuden peruskäsitteitä ja historiaa sekä käytännön magiaa. Pohdimme myös yhdessä näiden perinteiden yhtäläisyyksiä ja eroja.

Molempina päivinä on opetusta klo 11–19, välissä tunnin ruokatauko (ruoka ei sisälly kurssimaksuun, mutta keittiössä on käytettävissä mikro ja ruokaa voi myös tilata).

Kurssin hinta: 250 € (sis. Alv. 24 %)

HUOM! Aikaisen ilmoittautujan alennus! 31.8 mennessä ilmoittautuville hinta on 225 €!

Paikkoja on rajatusti, joten kannattaa toimia pian! Ilmoittautumiset kurssille viimeistään 17.9!

Kurssin ikäraja 18 v.

Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta kurssipaikan voi tarvittaessa myydä eteenpäin. Tästä tulee ilmoittaa kurssin järjestäjälle hyvissä ajoin.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studiobastet.info@gmail.com

Stipendioppilaspaikka

Halusimme mahdollistaa kurssille osallistumisen myös jollekin, jolle se ei taloudellisen tilanteen vuoksi olisi muuten mahdollista. Lähetä meille avoin hakemus 31.8 mennessä ja perustele, miksi olisit sopiva stipendioppilas. Myöntämisen kriteereinä ovat taloudellinen tilanne ja motivaatio opiskeluun.

Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovia, mutta paikan saa myydä eteenpäin, jos ei itse pääsekään paikalle. Tästä tulee ilmoittaa kurssin järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan maksetut kurssimaksut kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa studiobastet.info@gmail.com

Paikkasi varmistuu, kun kurssimaksu on suoritettu.

 

Opettajista:

Shamanismi – Minna

 Völva, tietäjä, taitaja
ja seidraaja ikuinen.

Tuo Wyrdin, kaikkeuden, verkon kutoja.
Menneessä, nykyisessä ja tulevassa.

Mahtavan Freijan ja
Vidolfin jälkeläinen,
völvien ikuista sukua.
Aina synnyt sä uudelleen.

Siskot tarttukaa sauvoihinne, nouskaa, herätkää
ja tuntekaa voimanne.
Aikanne on koittanut taas.

                                              ©Pieni Noitapuoti

Olen Minna, völvan polkua yli 35 vuotta kulkenut noita ja aasauskon gydja. Harjoitan seidriä, joka on skandinaaviseen mytologiaan pohjautuva shamanistisen noituuden muoto. Seidr koostuu shamanistisen harjoittamisen lisäksi mm. loitsuista, siunauksista, kirouksista, manauksista, yrteistä, lauluista, riimuista ja riimumagiasta, vainajista, hengistä, jumaluuksista yms. ja kaikkien näiden yhdistelmistä.

Olen vuosikymmeniä opettanut seidrin lisäksi myös perusshamanismia sekä aasauskoa ja nykyään myös shamanististen tekniikoiden käyttöä noituudessa. Gydjana saatat törmätä minuun pakanallisissa nimiäisissä, käsien yhteen liittämisissä ja doulana taas kuolevaa saattamassa tai uutta syntymän ihmettä todistamassa. Minut löytää myös Helsingin Tehtaankadulta Pienestä Noitapuodista.

Noituus – Laura Luna

Polkuni noitana alkoi kai jo pienenä taikaliemiä keitellessä, villisti tanssiessa, tulta tuijotellessa, mielikuvamatkoja tehdessä ja kuolemista harjoitellessa. Olin jo varhain kiinnostunut yliluonnollisesta ja luin kasoittain tietokirjoja aihepiiristä laidasta laitaan. Noin 25 vuotta sitten kuvaan tulivat mm. tarotit ja wicca. Vuosien varrella suuntautumiseni noituudessa on muuttunut eklektisemmäksi oppiessani enemmän muista traditioista ja noitien historiasta. Olen ollut pääasiassa ns. ”solitary witch” mutta ollut mukana myös covenissa eli noitapiirissä. Viimein keväällä 2022 pitkän pohdiskelun jälkeen käynnistin mysteerikouluni Moonday Schoolin jakaakseni kaikkea sitä tietoa ja kokemusta, mitä olen näiden vuosien aikana matkaani kerännyt.

Viimeisen 11 vuotta olen opettanut Tribal Fusionia, maagisen feminiinistä vatsatanssifuusiota, joka on modernia mutta samaan aikaan sen juuret kumpuavat muinaisesta lähteestä. Tanssi on minulle tärkeä osa sitä, miten olen maailmassa ja yksi voimallisimmista rohdoistani. Liike voi olla loitsu ja tanssien voi saavuttaa transsin, vapautua negatiivisista energioista, tulla yhdeksi ryhmän kanssa tai vaikka suorittaa rituaalin. Olen todistanut lukemattomia kertoja omin silmin tanssin parantavat vaikutukset oppilaissani niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Opetan tätä nykyä tanssia Studio Bastetilla, joka on oma pieni tanssistudioni ja jossa tämäkin kurssi järjestetään.

Muita vahvuusalueitani ovat tarotit, noituuden, magian ja jumalatarkulttien historia, okkultinen ja esoteerinen taide sekä taide magian välineenä. Luova prosessi ja käsillä tekeminen ovat minulle luontevia maagisia toimintatapoja, olen myös visuaalinen taiteilija sekä suunnittelen ja valmistan koruja, hiuslaitteita ja puvustuksia. Noituuden polullani painotan oman sisäisen voiman löytämistä ja sen keskittämistä, intuition kehittämistä, yhteyttä luontoon sekä energian nostattamista ja suuntaamista erilaisin keinoin, joita ovat esimerkiksi loitsut, rituaalimagia, visualisointi, meditaatio, vuodenpyörän ja kuun vaiheiden seuraaminen, liike, laulu ja rummutus.

Moonday Schoolin ja tanssikoulun pyörittämisen lisäksi luen taroteja ajanvarauksella Pienessä Noitapuodissa viikoittain.

www.studiobastet.fi

Comments are closed.